lauantai 15. helmikuuta 2020

Sananvapaus kunniaan, oppikaa käyttämään blogeja, youtube on jo menetetty, kuten fb:kin. Matu- ja islaminvaasion vastainen toiminta on perusoikeusSananvapaus kunniaan, oppikaa käyttämään blogeja, youtube on jo menetetty, kuten fb:kin. Matu- ja islaminvaasion vastainen toiminta on perusoikeus

Fb ei ole luotettava mihinkään tietovuotojensa ja sensuurinsa takia, missä riistetään oikeus ilmaista itseään ilman kommunismia ja mokutusta.

Oppikaa kommentoimaan luomienne blogien kautta joita voi ilmaiseksi julkaista ja linkin julkaista tälläisillä julkaisukelvottomilla alustoilla. 

Googlehaulla havaitsette ko blogin ja kun laitatte bloginne julki niin siihen kommentointiosuus vapaaksi tai ylläpidon kautta tarkistettavaksi, niin viestintä nauttii parempaa perusoikeuksien suojaa kuin fb:ssä. 
https://keskusteluja-talteen.blogspot.com tapaan ollaan yhteyksissä?

Kuntavaaliehdokas Tampere 2021
https://kuntavaaliehdokas-Tampere-2021.blogspot.com

Seppo Lehto Ajan Suunta päätoimittaja, akateeminen ajattelija, historioitsija, moniosaaja, leuhkat eväät ;)
https://Ajan-Suunta.blogspot.com Historiallisen Ajan Suunta julkaisun perinteiden jatkaja: Suomi suomalaisille tavoittein.

Ystävänpäivän aatoksia 14.2.2020
https://ystavan-paiva.blogspot.com/

PS: Suosittelen PT-Median julkaisuja, ohessa yhteiskuva päätoimittajan kanssa Rajat kiinni tilaisuuksista:

 Sananvapautemme on rikki, korjatkaamme asia ja vapautukaamme ilmaisemaan itseämme blogien kautta, sillä vapaa kokoontumisoikeus ja mielenosoituksetkin ovat nykyään poliittisen poliisin (kuten aiemmin Valpon) valvomia ja mielivaltaisesti sensuroimia jo kohta 20 vuotta.

Suomalaisten hyväuskoisuuden ja mokutuksen alttarilla kuolee koko ajan lisää alkuperäkansamme edustajia islamistien väkivallan uhreina jopa päänirroituksin:

---------------------------------
https://sananvapaus-on-rikki.blogspot.com/ .........................

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti