keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Täten haluan ilmoittaa teille tällä päivämäärällä henkilökohtaisesti, että en tule olemaan Suomen puolustusvoimien käytettävissä.

Tämä tarina on liian monille totta, suomalaisia kusetataan ja laitetaan orjuuteen matujen nauraessa ja ulosmitatessa kansallisvarallisuuttamme erilaisina tulonsiirtoina.

Maakuntavaaliehdokas Seppo Lehto yhtyy allaolevaan kirjoitelmaan mikä leviää somessa:

Täten haluan ilmoittaa teille tällä päivämäärällä henkilökohtaisesti, että en tule olemaan Suomen puolustusvoimien käytettävissä. Terveisiä Suomen hallitukselle:

Avoin kirje puolustusministerille ja hallitukselle: Eroilmoitus puolustusvoimien reservistä

Sosiaalisessa mediassa leviää päivitys, jonka tekijä kertoo eroavansa Suomen puolustusvoimien reservistä puolustusministeri Jussi Niinistölle osoitetulla avoimella kirjeellä. Henkilön perustelut eroamiselleen ovat lukemisen arvoiset.
Kohta entinen reserviläinen kirjoittaa:

"Sen mitä sanon tai lupaan, sen myös pidän!
Huomenna lähtee postipaketti.

-Puolustusministeriö
Eteläinen Makasiinikatu 8
PL 31, 00131 HELSINKI
Puolustusministeri Jussi Niinistö

Henkilökohtainen eroilmoitus Suomen puolustusvoimien reservistä
Arvoisa puolustusministerin tilapäinen viranhaltija, Jussi Niinistö.
Älkää loukkaantuko, sillä virkanne ei ole ikuinen.
Haluaisin, että uhraisitte kallista aikaanne hetken tämän lukemiseen, aikaa jonka maksamiseen minäkin osallistun ja aikaa joka tuo leivän teidänkin perheen pöytään.

Täten haluan ilmoittaa teille tällä päivämäärällä henkilökohtaisesti, että en tule olemaan Suomen puolustusvoimien käytettävissä. Sodanajan tehtäväni olisi ollut johtaa torjuntakomppanian X.joukkuetta niitä ”pieniä vihreitä miehiä vastaan”, sekä suojata alueen X joukkojen varustaminen ja mobilisointi. Tähän kaikkeen varauduttiin jo yli 5 vuotta sitten, jolloin olin itse laatimassa joukkueeni puolustussuunnitelmaa, sekä sen kokoonpanoa, varustelistaa, ennalta määrittämässä miinoitettavat alueet, epäsuoran tulen ennakkomaalit, panssarintorjunta-asemat, tarkka-ampujien asemat, ajoneuvo- ja henkilötarkastuspisteet, QRF-ryhmän toiminnan, sekä aluetiedustelun kohteet ja reitit jossa sotilaamme liikkuvat siviilivaatteissa massan seassa etsien ja neutraloiden ”marssilaisten” sabotaasiryhmät.

Miksi minulle suotiin ko. tehtävä? Luultavasti siksi, että palvelin kriisinhallintajoukoissa 2vuotta, mm. joukkueen varajohtajan tehtävissä, johdin erilaisia operaatioita joissa suoriuduin ansiokkaasti. Toimin ampuma- ja voimankäyttökouluttajana, sekä rotaatiokouluttajana kouluttaen myös poliiseja. Tämä reservin ”salattu” tehtävä minulle lienee silloisen komppanian päällikön määrittelemä ja suomessa järjestelemä.

Minun reservistä eroamiseen on hyvin yksinkertaiset perustellut syyt. En ole antanut sotilasvalaani Eu:n liittovaltiolle sen enempää kuin Nato:lle. Olen aikoinani sitoutunut puolustamaan itsenäistä suomen valtiota ja sen kansaa, oikeudenmukaisuutta ja moraalia.

En voi olla mukana millään muotoa suojelemassa Suomen eliittiä, korruptoitunutta ja mädätettyä oikeusjärjestelmää samamaan aikaan kun tämän maan rakentajat ajetaan köyhyyteen ja leipäjonoihin, yhteiskunnan turvallisuus romahdutetaan hyväksymällä suomen alueelle ulkomaisia taistelijoita, kapinallisia karkureita ja terroristeja ilman minkäänlaista henkilöllisyyden varmistamista. Poliisin ja rajavartiolaitoksen on ummistettava silmänsä tältä kaikelta suomen hallituksen hiljaisella määräyksellä. Määräyksellä joka on saneltu Suomen ulkopuolelta.

Miksi naiset ja lapset kokevat turvattomuutta, kärsivät raiskauksista ja väkivallanteoista. Teoista joiden määrä on räjähtänyt käsiin, teoista joita olemme maailmalla olleet estämässä, mutta emme pysty niitä suomessa estämään. Tämä saa minut surulliseksi, mutta ennen kaikkea vihaamaan kaikkea sitä mihin olen luottanut ja Suomessa uskonut.

En myöskään voi jakaa saati hyväksyä ajatustanne/ulostuloanne reservin sotilaskarkureista. Perimmäisiä syitä reservistä eroamiseen ette ole edes syvällisemmin miettinyt, sillä todelliset isänmaalliset joilla koko tilannekuva on halussa, eivät toimianne saati Suomen päättäjien toimintaa tule hyväksymään saati puolustamaan. Kuten en myöskään minäkään.

Se mikä tässä yhteiskunnassa kohdistuu henkilökohtaisesti minuun on nöyryytys jota joudun kokemaan yritystoimintani konkurssista johtuen, sitä ei voi sanoin kuvailla. Täytän kahden viikon päästä tasan 40 vuotta, eikä minulla ole mitään mahdollisuutta viettää normaalia tai tavallista tasapainoista perhe-elämää suomessa. Kaikki mahdollisuuteni toimia yrittäjänä jatkossa tässä maassa on estetty asiakastiedon, rahoituslaitoksen, vakuutuslaitoksen ja ulosottoviraston toimesta. Pelkkiä digitaalisia merkintöjä, joiden voima pystyy murskaamaan yksilön ihmisarvon.

Tämä tilanne on absurdi, koska minulle ei anneta mahdollisuutta edes yrittää maksaa yritystoiminnasta aiheutuneita tappiota ja velkatakauksia muutoin kuin matalapalkkatyön kautta normaalina ulosottona mikä ei ole edes laskennallisesti mahdollista. Minut pakotetaan köyhyyteen vastoin omaa tahtoani. Vähän sama kuin telottaisi antautuvan vihollisen ihmisoikeuksien vastaisesti. Konkurssin syy ei ollut mikään muu kuin rahoitusyhtiön ahneus realisoida ja tehdä voittoa, tilanteessa jossa kassavirta sakkasi puolen vuoden ajaksi talouden suhdanteissa.

Siksi olen päättänyt perustaa uuden yritystoiminnan suomen ulkopuolelle, muuttaa pois suomesta ja aloittaa puhtaalta pöydältä. Velat pyöriköön suomen byrokratian rattaissa vanhentumiseen saakka. Tämä ei ole pelkästään minun kohtaloni, vaan myös kymmenien tuhansien muiden yrittäjänä toimineiden kohtalo suomessa. En koskaan osannut kuvitellakaan millainen tästä maasta on oikeasti tehty, mutta nyt sen tiedän.

Täten haluan palauttaa teille puolustusvoimien kaikki minulle osoittamat todistukset, ansiomerkit ja sotilaspassini. Tuntolevyni, muutaman valokuva muistoni muistuttamaan teitä siitä mitä tällaiset reservin karkurit ovat maansa eteen tehneet. Palautan myös baretin joka kantaa kultaista leijonaa. Baretin jolla on tunnearvoa, baretin joka on matkustanut useita kymmeniätuhansia kilometrejä maailmalla, baretin jonka aurinko on polttanut ja haalistanut, mutta ennen kaikkea symbolin joka on minulle edustanut moraalia, kristillisiä arvoja ja kunniallisuutta suomen ja suomalaisuuden puolesta.

En keksi yhtään syytä miksi säilyttää näitä tavaroita ja muistojani, sillä nykyinen suomi ei ole sitä johon minut on kasvatettu, se ei ole sitä johon olen luottanut, eikä se ole sitä johon tulevaisuuteni voisi jatkossa millään muotoa mahtua. Suomi on pilattu, tuhottu, raiskattu ja ryöstetty. Oikeuslaitoksen toiminta on moraalitonta ja lähes naurettavaa.

Joten esitän syvän halveksuntani teitä kaikkia päättäjiä kohtaan. Te olette osaltanne vastuussa tästä hetkestä, sekä lapsiemme tulevaisuudesta. Olette unohtaneet yhden tärkeimmistä asioista, te ette pidä huolta kansanne hyvinvoinnista vaan omasta hyvinvoinnistanne. Te elätte illuusiossa, jossa vastakkainasettelu, puolen valitseminen ja sotilasvarustelu takaa rauhan suurvaltapolitiikassa. Te johdatte aikakautena, joka on ihmiskunnan historian vaarallisin aikakausi koko ihmiskunnan olemassaololle. Te luotatte ja perustatte omat päätöksenne ulkopuolisten ja rahamarkkinoiden valheeseen.

-----------------
https://sananvapaus-on-rikki.blogspot.fi
--------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti