tiistai 14. maaliskuuta 2017

Seppo Lehdon vastaukset Tamperelainen-lehden kuntavaalikoneeseen 14.3.2017 Vastustakaamme monikultuurista huuhaautopiaa

Kuntavaaliehdokas Seppo Lehdon 666-ehdokasnumero, vastaukset Tamperelainen-lehden kuntavaalikoneeseen 14.3.2017 Vastustakaamme monikultuurista huuhaautopiaa ja toiseuden mädätystä keskuuteemme.

-----------

Kysymys 1:

Vastaukseni:
Lapsia on hyvä itsekunkin hoitaa kotonaan jollei hommia ole. Ei kaikkea pidä ulkoistaa ns. "yhteiskunnalle". Valitattavan moni päiväkotikin on jo toiseuden ja sitä suitsutavien hallinnassa, joten senkin takia olisi tärkeää lapset hoitaa suomalaisten omissa kodeissaan.
Mielestäni suomalaisille lapsille on taattava suomenkielinen kasvuympäristö ilman islamistien kotikasvatuksen mukaanaan tuomia tyttöjän poljentaa muine epäinhimillisine toimintoineen.
-------------



---------
Kysymys

Vastaukseni:

Suomenkielisille lapsille taattava omankieliset luokkansa. Toiseuden lapset odottakoot kotiuttamistaan omiin maihinsa esim Afrikassa pidettävillä siirtoleireillä. Ei ole mitään järkeä pilata suomalaista koulujärjestelmää tuottamalla muiden maiden ja kansojen tänne sopeutumattomia tahoja omine jopa epäinhimillisine tapoineen ja tulkintoineen. Eri asia on jos lapsi on adoptoitu ja on valmis omaksumaan suomenkielen. Ei ole mitään syytä tehdä Suomesta Ruotsin tmv tapaista Ringeby mokutuksen painajaista missä suomalaisilla vain maksajan ja uhrin rooli

---
Kysymys

Vastaukseni:

Maahanmuuttajataustaisia lapsia ei saisi ko ryhmässä olla kuin 1-2 maksimissaan jos luokkakoko on 20 hengen pintaan.
Oppimistuloksia ei saa päästä pilaamaan toiseuden jarrutuksilla. Erityisesti afrikkalais- ja lähi-itätaustaisten koulutus voidaan ohjata kotimaihinsa oppimaan kotimaansa hyväksi. Ei ole Suomen etu tuottaa tänne muiden ylipopulaatioiden tuotoksia elämään siivellämme.

---
Kysymys

Vastaukseni:
Ei kiitos E-Amerikan ja euroopan hormonilihoille. Syökää perkele silakkaa ja muusia suomalaisten rehujen mm punajuuren kanssa
--------------

-----------------

Eutanasiasta: Parantumattomasti kivuistaan kärsiville on suotava oikeus hallittuun itsemurhaan esim morfiinin yliannostuksena.


----------

Suora pormestarivaali on reilua, ilman erilaisia kähmintöjä

------


Vain lääkärinmääräyksestä erilaiset lääkitykset. Huumetokkuraisia ihmisiä ei ole kiva muutenkaan nähdä.

-----

Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet pitää laittaa Thaimaassa olevan käytänteen mukaan "Apinataloon", missä odottavat karkoittamistaan lähtömaihinsa tai esim Ruotsiin mistä ovat tulleet.

----------

Kun leikataan niin leikataan kaikki sivistysvaltiolle sopimattomat toiseuskulut: Ei rahaa maahanmuuttajille, ei heidän erityiskoulutukseensa, saati ilmaisajokortteihinsa TAKK:ssa, samoin ei rahaa pakolaiten majoittamiseen eikä vastaanottoon euroakaan.

------------


Ei kiitos millekään Suur-Tampereelle. Tampere maksattaisi vain omat virheensä vauraammilla pikkukunnilla, kuten Turku on tehnyt alueliitoksissaan. Suuri haitta on juuri Tampereen mokutuksen ja islamin edistäminen verovaroin. Ko Suur-Tampereessa ko hankkeet saisivat vain lisää rahaa väärinperustein.




--------

Kävelykatujen lisäys on suurta hölmöyttä. Yksityisautoilu pitää taata Tampereen keskustaan vanhaan tapaan.
Meitä suuremmat kaupungit naapurimaissa ja jopa USA:ssa mahtuvat isommissakin populoissa autoilemaan ja jalankulkijat kävelemään, pyöräilijät taluttakoon pyöriään tarvittaessa.
Kivijalkaliikkeiden hollille pitää päästä autoilla, ilman ummehtuneisiin parkkiluoliin pakkoparkkeerausta, kuten tämä koko keinotekoinen ns "Hämpin parkki" touhu on. Jos joku haluaa mennä parkkitaloon, menköön, mutta kaikilla keskeisillä Tampereen keskusta-alueilla on taattava yksityisautoilu parkkeerauksineen.


----
Kumipyörillä liikkuminen olisi tullut halvemmaksi ja vähemmän ympäristöä rasittavaksi moneen kertaan erilaisine teiden aukirepimisineen.
Kun tulee 2010 tapaisia talvia niin voidaan muistaa, että kumipyörillä ei olisi ongelmaa.

Hankinnat julkisella sektorilla olisi pitänyt ja pitää härskisti ohjata oman maan tekijöille, ei olosuhteisiimme sopimattomien liikennevälineiden tuottajille muissa maissa.
--------------------------


Vain idiootti on tappamassa kultamunia munivaa hanhea. Sitähän Tampereen sähkölaitos edistää. 
Eikö sähkönsiirto Caruna myynti opettanut jo mitä tapahtuu keskeisten toimintojen myynnillä ulkomaisten tahojen käsiin?


----------------

Jonkinlainen perinteinen julkinen vs yksityinen lääkäripalvelu ok, mutta ei nyt kaavailtu sote, mikä ohjaa tuotot mitä todennäköisimmin ulkomaille.

----------------

Ei kiitos uusille tornitalohankkeille. Pidetään Tampere mieluummin puutarhakaupunkina ja ohjataan kehitystä siihen suuntaan enempi. Kriisiaikoina liika kaupungistuminen kurjistaa väestön oloja huomattavasti, eikä salli kotitarviketuontantoa juurikaan.

-------

Aktivoidaan nyt käyttämättömät rata-asemat ja taataan palvelut, ilman uusia raitioyhteyksien poistamisia

--------

Kiristyspolitiikkaa, nykyisellään rantatunneli on torso, eikä olisi alunperinkään pitänyt rakentaa. 

Nyt puun ja kuoren välissä jotta siitä olisi hyötyä niin pitäisi jatkojalostaa.

-----
Tampereellahan on keskeisellä paikkaa ko tilat jo valmiina, mitä niitä muuttelemaan.

Samoin Nääshallin yläpuolella on vanha Näsinlinna minne voi myös ohjata lisätoimintoja.
-----------

Ratinasta: Suoraan sanottuna roskaajia ei tarvita enempää erilaisine bantuorkestereineen.

--------

Kaupissa säilyköön nykyiset tennis- ja golfalueet. Ei nakerreta liikuntapalveluita kuten ammuntamahdollisuuksia korpeen. Harvalla on mahdollisuutta varata aikaa ja menopeliä ko etäliikuntoihin.

_______________________________________________________

Http://kuntavaaliehdokas-Tampere-2017.blogspot.fi 

Kuntavaaliehdokas Seppo Lehto 666 ehdokasnumerollaan kuntavaaleissa Tampereella 2017
_______________________________________

Sananvapaus on rikki: Äänestäkää Seppo Lehto Tampereen valtuustoon hyväksenne asioitamme edistämään

http://sananvapaus-on-rikki.blogspot.fi/

------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti